~ AKTIVE OPLEVELSER

Tempelpladsen i Jerusalem, et helligt sted for jøder, kristne og muslimer, der er nu adgang til moskeerne på pladsen – Klippemoskeen med den gyldne kuppel og den nærliggende El Aksa Moske.

Den jødiske tilknytning til stedet er, at det anses for at være det bibelske Moria Bjerg, hvor Abraham ville ofre sin søn Isak til Gud for at bevise sin tro (1. Mos. 22:1-12), og det er stedet hvor jødernes 1. og 2. Tempel stod.

For kristne er stedet sakrosankt som bjerget, hvor Jesus af Nazaret prædikede. Ifølge jødedom og kristendom er Tempelbjerget stedet, hvos Messias vil komme.

For muslimer er Tempelpladsen det tredjehelligste sted, efter Kaaba’en i Mekka og profetens grav i Medina. Det menes, at det var her, Muhammed drog til himmels.

Der er åben adgang til Tempelpladsen for alle, og det er et populært stop for turister og pilgrimme.

Blot få jøder tager imidlertid dertil. Fromme jøder gør det ikke, for ikke at bryde en guddommelig lov ved at gå over det allerhelligste eller på et område tilegnet præster. Jøderne fremsætter deres bønner ved Vestmuren af Tempelpladsen (tidligere kendt som Klage- eller Grædemuren), resterne af Salomons Tempel.

Hvem er vi?

Sinairejser

Rejsemål

  • Delfinsvømning, Eilat
  • Jerusalem, Bethlehem
  • Sinai, Mosesbjerget
  • Jordan, Petra
  • Cairo og Pyramiderne

Generel information

Vær i god tid - når du rejser med Sinairejser. Check lavpriskalenderen hos Norwegian...

Rejser til Mellemøsten genoptages først februar 2023 grundet uvished om lejrene genåbner.

Kontakt: Info@sinairejser.dk eller tlf.: 81613090